Blåsvarta Baksmällan

"Vad har vi kvar att berätta?". Blåsvarta Baksmällan #130 har varit på nationalarenan i Solna och sett Sirius bli djupledssårade av världens långsammaste anfallare. Dessutom: -borg, "usch, Simon Thern", ljud som studsar, nya ansikten, att anpassa sig litegrann, gräsnarrativet, för många touch och tillbaka på Studan. Medverkande: Johann Bernövall, Oskar Bernövall, Lars Olsson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 130_-_AIK_1-0_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 8:51am CET

”Bygg en borr!”. #129 har varit i Gävle för att se Sirius vinna mot Kalmar och försöker efter den lätt udda upplevelsen hitta alternativa lösningar till gräsproblemet på Studenternas. Dessutom: historisk tabellposition, lite om Solna stad, Alexander Nilsson och världens bästa Gin/Tonic, Iaaaan, bra tryck på twitter, tredje nollan, Hassebackar/Sala backe, och har Swärdh skaffat kontaktlinser? Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 129_-_IK_Sirius_3-0_Kalmar.mp3
Category:general -- posted at: 6:56pm CET

"Nu känns det som att Allsvenskan är ens hem, på något sätt". Blåsvarta Baksmällan #128 premiärspelar på Sibyllegatan och landar i ännu en imponerande bortavinst för Sirius. Dessutom: en hårding från Götene, ointelligent supporterkultur, en historisk tabellposition, längduppvaknande på sängaffär, Moses inhopp, CG:s slit, Jas-kaos, Kay Pollack, Richard Hobert och lite om Kalmar. Medverkande: Axel Vinter Persson, Oskar Bernövall.

Direct download: 128_-_IFK_Norrkping_0-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 9:03am CET

”Det känns som att de adopterar ett vuxet barn och låtsas om att det inte funnits någon jobbig barndom”. #127 av Blåsvarta Baksmällan tar farväl av Börjegatan med en podd som pratar mer om alla aspekter av 7000 på läktaren än själva matchen. Dessutom: Tommy om Jacke Sjödin, lite om Norrköping och tryggheten i att Sirius håller på nivån. Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

 

Direct download: 127_-_IK_Sirius_0-2_IFK_Gteborg.mp3
Category:general -- posted at: 8:24pm CET

”Efter 2-0 kunde man ändå stå och garva lite”. #126 gör som #1 och sitter på Börjegatan och pratar om en seger mot Djurgården, den här gången i en historisk allsvensk premiär, och gör sitt bästa för att få med allt som var speciellt med en underbar dag och kväll. Dessutom: Raoul Wallenberg vs. Dag Hammarskjöld, Hjälmaren, ”Paolo Robärtto”, dubbelfuck-läge, den långa premiärdagen, KB:s firande, CG:s lugn och ett stort Kingsley Sarfo-intro. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 126_-_Djurgrden_0-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 10:23pm CET

1