Blåsvarta Baksmällan

"Även om vi gjort små tabbar, är vi ändå glada grabbar". #136 är hårt drabbat av skador men plockar in en ersättare som kan spelsättet och pratar sedan om en match mot Örebro som gav något i upplevelseväg, men ingenting sportsligt. Dessutom: dålig purjolök, att sjunga hela vägen, Dragans no-show, grekiska föreningen, KB:s Lagerbäck-sågning, en dag i Degerfors, steget från ungdomslag till A-lag och det bisarra skadeläget. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Niklas Romar.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 136_-_Orebro_2-1_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 11:15pm CET

"Det finns en gnagande oro inför framtiden ändå". #145 samlas dagen efter krysset hemma mot Hammarby för att andas ut och vara glada över att det är över. Dessutom: det anklagande fingret, struma, "folkfesten", en match i serielunken, domarkvaliteten i Sverige, skadesituationen, mångsidigheten, il Capitano, singel-fucken, Michelsens videohets och lite om Robert Roberts Örebro. Medverkande: Johann Bernövall, Oskar Bernövall.

 

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 135_-_IK_Sirius_1-1_Hammarby.mp3
Category:general -- posted at: 6:16pm CET

"Nedförsbacke och spikrakt så går den i 150". #134 av Blåsvarta Baksmällan vill sno 2018 års guldbaggar från Ruben Östlund och det genom en reseberättelse som i rälsbuss på inlandsbanan tar sig upp genom mitten av Sverige för att till slut landa på Jämtkraft Arena i Östersund och en promenad därifrån med hopp om att "göra stan osäker". Matchen? Den summeras på Pitchers. Dessutom: lägg ner skiten! ny målfirartrend i Superettan, GAV:s hattrickshow, försvarsspel som styrkebesked, dåligt blir bra, matchfixingsreaktioner och vilka har egentligen imponerat, och inte imponerat, i Allsvenskan? Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson.

Direct download: 134_-_O-stersund_0-0_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 10:48pm CET

"Du är du och du är bäst". Ett #133 med låg medelålder tar sig an revanschen mot Elfsborg som utspelade sig på ett Studenternas som känns mer och mer som hemma (igen). Dessutom: kockkändis, det rikskända gräset, att sluta vara "nykomlingen", Moses show, Dragans backstory, Fricks hat mot tuvan, "easy", Eis of spades och har vi fått en tränare sparkad nu? Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg, Axel Vinter Persson, Gösta Vinter Aram.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 133_-_IK_Sirius_4-1_Elfsborg.mp3
Category:general -- posted at: 6:14pm CET

"Då kliver det gamla gardet fram". Blåsvarta Baksmällan #132 talar ut om ännu en sent räddad poäng, den här gången på Hisingen. Dessutom: en dyr cognac i bistron, är Kinglsey en dyr cognac i bistron?, NBT som starköl, Jarls oform, att inte ha sett Avatar, Dif-skådare och Wicks självklarhet som övertygade domaren. Medverkande: Lars Olsson, Oskar Bernövall, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 132_-_Hcken_2-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 4:21pm CET

"Jag vill tacka Sirius för att jag fått det här, och fått glida med, i hela mitt liv". Vi gick ner på Pitchers tillsammans med supportergästen Robin Landau för att spela in #131 av Blåsvarta Baksmällan där vi skulle prata igenom Sirius kryssmatch mot Jönköping och fråga om Robins "Siriusdröm". Och vi tänkte: vad vi än får ut av det här, så kommer vi aldrig att glömma det. Dessutom: Moses ögon, "Kim's mål", Dragans djupt i frysboxen, ett brutet mejllöfte #freeEiswohld, hem till Studan, Oddevold vs. Ljungskile och ett liv utan oro. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Robin Landau.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 131_-_IK_Sirius_1-1_Jnkpings_Sdra.mp3
Category:general -- posted at: 10:06am CET

1