Blåsvarta Baksmällan

"Vad vi har är ett hus av kort". Blåsvarta Baksmällan #161 är en tvåhövdad podd-örn. I del 1 simmar vi oss igenom det träsk av ångest som tar över Siriusexistensen trots att det "BARA ÄR FEBRUARI!!". I del 2 gästas vi av IFK Göteborg-supportern Magnus Thorn och snackar om Blåvitt och cupmötet på söndag. Dessutom: Tyra Banks, distansen mellan Gävle och Sandviken, ledarbrist, Bauhaus i Kalmar, Twitter-skämt, hoppet om Razak, hopplösheten som kudde, brinnande munkar och vad har egentligen Inglewood med Sirius 2018 att göra? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Tommy Tornberg, Magnus Thorn.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 161_-_Inglewood.mp3
Category:general -- posted at: 12:56am CET

"Jag tror vi har fått reagera istället för att agera". #160 tar ett djupt andetag och håller sedan återigen fingret på pulsen och plockar upp heta potatisar så som nya matchtröjan och den sämsta försäsongen på länge. Dessutom: Sirius-Öster, BP:ão, Super-Bobo, en lovande Faour, en outstanding Vecchia, Kevin Walkers eventuella smarthet, Poetry slam-projekt, saknaden av Sirius-spelet, "det kommer att vara inslag av bakning från spelarna själva" och ligger vi för långt efter? Medverkande: Axel Vinter Persson, Lars Olsson, Oskar Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 160_-_Bossebosse.mp3
Category:general -- posted at: 1:25am CET

"... hur som helst så är Josh Wicks Jar Jar Binks". Säsongspremiär! #159 drar igång poddsäsongen, lanserar ett nytt koncept, och ger er allt ni behöver inför cup-gruppspelet. Dessutom: "OL"-snack, människor med två förnamn, Summer of Sam, CG.s klasskillnad, allt om Öster, Varberg och Blåvitt, "there and back again" och en djupdykning i Jarls pluggande. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 159_-_Infor_cupen.mp3
Category:general -- posted at: 12:09am CET

1