Blåsvarta Baksmällan

"När jag tänker på CG så tänker jag på tvångsgifte". #165 är ett mastodontavsnitt som ger er allt inför den allsvenska premiären. Först: intervjuer från upptaktsträffen med supportrar, Birro och Bachner. Sedan: stor genomgång av poddens tips, och alla lag i Allsvenskan 2018. Till sist: fullt fokus på Sirius. Dessutom: uppsnack av Gefle-Värnamo, Dr. Alm, Frejs fina trupp, "Står Bennylek?", Thåströmer, premiärtips och vem får årets stora genombrott? Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Johann Bernövall, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 165_-_Infr_Allsvenskan.mp3
Category:general -- posted at: 12:37am CEST

#164 är först på Studenternas på jakt efter svar på frågan om vad som händer med ombyggnationen, sedan i telefon med Sirius fotbolls Mats Karlström som faktiskt vet vad som händer, och till sist på Sibyllegatan för diskussion om varför Sirius ekonomi inte sprudlar. Dessutom: kommunikatörspytt, eventuellt klassförakt, ett uselt vänsterbacks-facit, snacka om bilder, Eddahri, drömmen om Eis och IK Frej anno 2012:s otroliga trupp. Medverkande: Tommy Tornberg, Oskar Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 164_-_Mot_Vikingavallen.mp3
Category:general -- posted at: 12:04am CEST

"Vad säger gräsrötterna?". #163 avhandlar en neutral Sirius-vecka för att sedan vrida och vända på de delar av Dalkurd-frågan (51%, miljarderna, gräsrötterna) som inte bara har med flytten till Uppsala att göra. Dessutom: AFC United anno 2016, får, SM-silver i dart, Åslund om Nutella, U21-rapport, Facebook live, en eventuell krogutgång på 10-talet, fejka skador och är "spela enkelt" latent rasism? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Niklas Romar.

Direct download: 163_-_En_kvacksalvare_i_djurens_rike.mp3
Category:general -- posted at: 12:20am CEST

"Jag har aldrig känt mig så powerful som när vi åkte därifrån i en taxi och så många vill typ döda en". #162 pratar om ett återuppståndet Sirius samt chock-värvningen av superspetsspelaren Omar Eddahri. Sedan gästas podden av supportersyskonen Fanny och Klara Sundin som berättar om hur det är att bli Sirius-supporter här och nu. Dessutom: "skiten" och "träsket", de största värvningsbomberna på 2000 talet, "han tog hit Lomanov", tonartshöjning på läktaren, felinkast, Charbel Georges distans från startelvan och... Mo! Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Fanny Sundin, Klara Sundin.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 162_-_Mo.mp3
Category:general -- posted at: 12:48am CEST

1