Blåsvarta Baksmällan

”Om vi ska täcka upp för det som vi är medvetna om är dåligt så kommer vi att lägga så mycket fokus på det att vi inte kan prestera det andra”. #174 vandrar från den ilskna känslan kring den pinsamhet som är tio insläppta på två raka matcher till mer välfunna formuleringar om vad som egentligen kan rädda det sjunkande skeppet som är Sirius anno 2018. Dessutom:  Stor vårsummering, Vinters associationslek, "Hej då",  vid dödens rand, de unga och hungriga, spelare som inte tycker det är kul längre och vad säger det om Sirius att Philip Haglund varit bäst? Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Tommy Tornberg, Lars Olsson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 174_-_Skmtpsen.mp3
Category:general -- posted at: 11:10pm CET

"Prata gärna med oss istället för om oss". #173 gästas av Sirius kommunikatör Lukas Krehla och tar ett rejält nackgrepp om allt kring Sirius marknadsföring och kommunikation. Dessutom: man måste vinna mot Trelleborg, att bygga ett varumärke, vikten av dialog, därför finns det hopp, Östersönder, björkris och hur mår egentligen OP nu? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lukas Krehla.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 173_-_Sista_femton.mp3
Category:general -- posted at: 12:28am CET

"Jag är trött på att alla ska bli nya kultlirare". #172 öppnar upp den insomnade linjen mellan Skåne och Uppsala i ett sent kvällssamtal om den fortsatta Siriusmisären. Dessutom: Romars reserapport från Kalmar away, känslan i jämförelse med fjolårsförlusterna, Skånederby, Snickers, hur Sirius slängt bort allt, manshäng, innermittfält, och äntligen avslöjas det vad vår egen auktionstavla föreställer! Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

Direct download: 172_-_Brinna_p_kors.mp3
Category:general -- posted at: 1:30am CET

"Man måste få vara arg". #171 tar avstamp i Sirius förlust, den fjärde raka, mot Örebro och undrar vem som ska tända stjärnorna. Sedan avhandlas allt det där utanför planen som aldrig slutar påverka negativt. Dessutom: "Fleecen", skit in skit ut, "riposa in pace", att inte få åka "Vilda Musen", att bollen inte är i rullning, ilska mot Wicks, en tyst läktare, sparka ner nån, KB:s Sirius som bottenlag och en overklig sågning av sin egen publik inifrån föreningen. Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 171_-_Crash_Boom_Bang.mp3
Category:general -- posted at: 12:37am CET

"På våra hemmamatcher ska Sirius stå i fokus, inte motståndaren". #170 tar sig an en ny segerlös svit över två matcher mot AIK, och vrider och vänder på en hemmamatch där själva arrangemanget lämnade en sur eftersmak. Dessutom: "kvällspressen", blomstrande Björnström, personalpolitiken, en pinsam felsägning, Lars svaga spaningar, tre avgörande matcher, Rit-Olas berörande konst, ett litet hörn av senap, och ett älskat inslag gör comeback. Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 170_-_Med_mssan_i_hand.mp3
Category:general -- posted at: 10:11pm CET

1