Blåsvarta Baksmällan

"Det visar på en styrka i gruppen jag inte trodde fanns". Från Östermalm till Comosjön görs ingen klassresa men det är från dessa två orter som #180 tar ett rejält nackgrepp om den vinst som Sirius tog mot Dalkurd. Dessutom: den nya energin i truppen,  soundtracket på "Klang Market", Dalkurd som AFC, topp-5 potentiella anfallsvärvningar, en satt startelva, "Georges", tatueringsplanering, och det otroliga i att Sirius inte ligger på nedflyttningsplats. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 180_-_Ciao.mp3
Category:general -- posted at: 12:41am CET

"Han överlevde vulkanutbrottet men under flykten från staden fick han en stenbumling i huvudet". #179 gör det enda rimliga efter andra raka vinsten och det som kan vara inledningen på en great escape: pratar en del om det som inte stämde. Dessutom: uppsnack inför E4-derbyt, Dunkin Donuts farväl, Syrianskas Instagram, Sam som gör sin grej, fortsatt backlinjesoro och RÅP och Lukas sätt att leva upp till alla förväntningar. Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Lars Olsson, Niklas Romar. 

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 179_-_RP_och_lugnet.mp3
Category:general -- posted at: 11:09pm CET

”Det är troligare att det händer bra saker om man är glad och försöker göra positiva saker”. #178 lämnar tryggheten på ”Ducken” och tar med er på en båtresa från Uppsala hamn till Grimsta IP. Med ett ständigt femplussoundtrack i bakgrunden snackas det om Sirius prekära läge, och till slut lite om den otroligt efterlängtade segern. Dessutom: världens bästa golfare, TT tar tempen på UNT, Ekolns oväntade size, ”hurt people hurt people”, OP:s kroppspråk, Charbels förväntade insats, ”allt hade varit okej om det inte vore för Dalkurd” och vad tänker man på när man tänker på Sirius? Medverkande: S/S Ogbu-gänget 2018.

Direct download: 178_-_SS_Ogbu.mp3
Category:general -- posted at: 1:46pm CET

"Släck solen. På riktigt. Gör det". Välkomna in i mörkrets hjärta. #177 är irriterade på Sirius fotboll, sig själva, allt och försöker i det bena ut den situation vi nu är i dagarna efter enkelfuckens dag hemma mot Malmö. Dessutom: frustration, irritation, drömmen om ett frisparksmål, att tro på spelarna, att inte tro på spelarna, tatueringslöften och fan vad kul det ska bli att åka båt. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Tommy Tornberg. 

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 177_-_Enkelfuckens_dag.mp3
Category:general -- posted at: 11:24pm CET

"Spela dom som kan vara med och bygga en framtid". Ett comebackenergiskt #176 samlas på uteserveringen på "Ducken" och kickar igång höstsäsongen med snack om en förlust som får hopp att dö. Dessutom: en känslosam dag, arenan som betongklump i hjärtat, att bygga inför framtiden, tränarnas framtid och arbetssätt, "Maliern", spelare som gjort sitt, RÅP.s intåg, jordgubbspriser, anfallsomkastningar, och hur svårt är det egentligen att vara bagare? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson.

Direct download: 176_-_Gallup.mp3
Category:general -- posted at: 12:38am CET

1