Blåsvarta Baksmällan

"En bandyarena med skjutbart tak som ser ut som en kristall, och där man ser Uppsalaåsen genom kristallen. Det är en dröm jag har". #188 sänder från ett War Room fyllt av allsvensk ångest och vrider och vänder först på startelvor och sena mål mot ÖSK och ÖFK och pratar sedan med gästande Daniel Persson om hans Siriussupporterskap. Dessutom: Chili Kurt-Arne, anti-fotbollen, Paul Simons relation till graffiti, SK-update, Norgekollen, att missa tydliga poängchanser, "balettdansaren från Kenya", döden på tilläggstid, "Peo" och censurerad ilska. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Daniel Persson.

Direct download: 188_-_Ingresso.mp3
Category:general -- posted at: 12:41am CEST

"Det är som en random dröm man drömmer, om att han gör comeback, och sen vaknar man upp". #187 går först igenom känslorna kring Niklas Busch Thor oväntade comeback. Sedan pratas det ingående om den tappade ledning mot Hammarby som ändå mestadels känns positiv. Dessutom: en talande segway, Lukas återupprättelse, Jarls inhopp, "Linné-frisyr", brist på tejp, omtvistad Moses, elaka utseenden, Sam och Vecchias löften om mer och om att vara en glad skit. Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Jonatan Pinheiro Diamant.

Direct download: 187_-_Vi_har_ingen_tejp.mp3
Category:general -- posted at: 11:13pm CEST

"Ni hör, det finns hopp". #186 tar efter en matchfri vecka chansen att blicka framåt och gör det genom att först bygga upp ett dystopiskt scenario och sedan gå igenom Sirius återstående tio matcher för att leta upp poängchanserna. Dessutom: liverapport från U21 och Löten, Moses första val, Oscar Kindlunds avslut, Daniel Jarls comeback och vilket lag i Allsvenskan skulle vi hålla på om Sirius inte fanns? Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson. 

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 186_-_Fem_vinster.mp3
Category:general -- posted at: 12:36am CEST

"Då får man analysera hela verksamheten och säga: vad är det som inte funkar?". #185 berör så klart det fortsatta magplask som är ytterligare en storförlust, men tar sedan det stora greppet om hur man ska se på det sportsliga och Kim och Tolles jobbsäkerhet och framtid. Dessutom: att ta smällar, trummisar i Judas Priest, det kollektiva i kollapserna, OP som Fridolin, spelarnas reaktion i Sundsvall, att finna tröst i truppens bredd, uppehållets för- och nackdelar, "Giffen" och en splittrande diskussion om "öl". Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall och Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 185_-_Does_anybody.mp3
Category:general -- posted at: 1:36am CEST

1