Blåsvarta Baksmällan

"Jag gick förbi, såg ölpriserna och fick känsla". #217 är en podd i två akter och tar först med er på en snedresa till Örebro med stopp på ArtBar, Behrn Arena och Högbergs Buss. Sedan sätter vi oss ned på Happy Duck Bar för att summera intrycken från en magisk måndagskväll. Dessutom: öl i tunna glas, tågljud, Noa "Kir" Bachner, att vara bäst när det gäller, regnet, kämpainsatsen och ett mejl från en polis. Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 217_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 9:48pm CET

"Det är jävligt fett att ha ett gäng ramsor som dundrar som fan men varva det med pilsnerramsor i otakt som ingen hör". #216 gästas av Adam, Johan och Staffan från den nya supportergrupperingen Vännerna Uppsala och pratar om alla frågor som berör läktarkulturen i Uppsala: rök, sång, banderoller, värvning av unga supportar och relationen med polisen. Dessutom: #tommystomattävling, känslan inför Örebro och drömmen om att ens barn ska vilja stå på ståplats. Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg, Vännerna Uppsala. 

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 216.mp3
Category:general -- posted at: 12:26am CET

"Känns som att vi slåss i fel viktklass". #215 är ett mer eller mindre klassiskt "snacka skit"-avsnitt on the eve of Sundsvall-hemma. Först droppas det ett hundratal varumärken, sedan pratar jämför vi årets svaga säsongsstart med den förra och funderar kring hur mycket man tror på en vändning. Dessutom: apotekare, ekonomimörkret, dansen på torget, att möta bättre lag, den pånyttföda acab-känslan, far och son Norman och kanske skulle vi behöva en riktig idrottspsykolog ändå. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 215_raka_utanmp3.mp3
Category:general -- posted at: 10:34pm CET

”Vi står inför en generationsväxling”. #214 gästas av Sirius sportchef Ola Andersson och vi pratar om hur det gick till när han tog rollen, hur det var att rekrytera en ny sportslig organisation och hur han ser på generationsväxlingen i en ålderstigen trupp. Dessutom: med Innocent i Nigeria aka the story of Henry Offia, scoutingnätverk, sportchefsrollen, att offra mycket för att överleva i år, en dyr slips, poor man's pregame, generationsväxlingens utmaningar och har vi någon anfallare? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Ola Andersson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 214_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 7:50pm CET

”De är tillbaka!” I #213 berättar Oskar om när hans pappas kompis ”Bäckman” satte sig i sin bil för att lyssna på när Kiss nya singel Psycho Circus premiärspelades, och Axel bjuder på ett stort blåvitt vem där?-quiz samt en resa in i Ola Anderssons hjärna. Dessutom: trycka en sportlunch, hästsvans och keps, Kayembes senaste ställningstagande, svaga insatser, topplistelvan och är det RÅP som är ramstyrkan? Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 213_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 9:00pm CET

1