Blåsvarta Baksmällan

"Kommer vi någonsin få uppleva en sådan som Gustaf Segerström igen?". #224 gästas av Agnes Dunder och pratar först om den alldeles för förutsägbara AIK-matchen innan vi landar i ett långt snack om två underbara, och dåtida, upplagor av Sirius fotboll. Dessutom: att välja rätt CD-fodral, Micke Nordh-ångest, det blev ingen Fällman, groundhog day mot Stockholmslagen, grilla med Fredrik Olsson, snälla insläpp, "Solnatattare"-ramsan och en nyhet om poddens framtid. Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg, Agnes Dunder.

Direct download: 224_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 9:53pm CET

”Det känns som att Mirza och Henriks lagbygge sitter nu”. #223 sitter på skakig skajplina mellan Uppsala och de värmländska skogarna och pratar om ett kryss mot Malmö, och en form, som ger goda känslor inför hösten. Dessutom: allmänhetens bygge på Studenternas, RÅP:s osäkra framtid, applåden i parken, högklassigt klotter, Lukas som förstamålvakt, de fina alternativen offensivt, behöver vi bara fyra vinster till? drömbacklinjen, varför vi hatar Västerås och Enköping, och vad är egentligen klubbkänsla? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

Direct download: 223_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 3:35pm CET

Blåsvarta Baksmällan flyr över sundet och mår först väldigt bra och sedan väldigt dåligt. #222 är en semesterspecial som tar dig igenom den matchdag som rundades av en med en djupt provocerande förlust på Olympia.

Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Axel Vinter Persson, Tommy Tornberg.

Direct download: BSBS_222_online-audio-converter.com.mp3
Category:general -- posted at: 12:28pm CET

"Att man inte tänkt så mycket på matchen - är inte det arketypen av att vara ett mittenlag?". #221 diskuterar ett kryss mot ÖFK och berättar hur det var att uppleva matchen på Studenternas... och i Östersund. Sedan pratar vi med supportergästen Eskil Höglund om hans supporterskap. Dessutom: att hoppas på svenska nederlag i Europa, att hata Superettanlag, att CG heter Christer, bib på träläktaren, den tysta protesten och en ledare i UNT, vikten av att åka på bortaresor, varför "stor och tung"?, att "det finns nåt där" hos Offia och ett lättare uppsnack inför Helsingborg. Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson, Eskil Höglund.  

Direct download: 221_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 12:09am CET

"Det var en perfekt match ur supporterperspektiv". #220 är på hugget efter ett sommaruppehåll och pratar uttömmande om Sirius respektingivande seger mot IFK Norrköping. Sedan spekuleras det fritt om bolagisering som ska rädda ekonomin. Dessutom: Kay Pollack, idrottspsykolog vs. mental coach, att behöva shorts på Sicilien, "fjärilshuset i Haga", Ackes supermatch, trygghetsduon på mitten, det svåra spelschemat, Johanns kärlek till Philip Haglund, Oskars hat mot Peo Ljung och varför sjunger vi egentligen om 2027? Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

Direct download: 220_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 9:08pm CET

1