Blåsvarta Baksmällan

"Det blir prick 30 poäng". #228 monterar upp radiolinan mellan Sicilien och Köpenhamn och tar det paneuropeiska greppet på nuläget hos Sirius fotboll. Först avhandlas lokalfotbollsupplevelser i Acireale och Lübeck innan kollapsen mot Örebro berörs och kalkylen för kommande spelschema mejslas fram. Dessutom: ett kolmörkt Vinklat Vinter, viljan att skrika "kris!", behovet av att ta en match i taget, den bekanta raden av förluster, det otroliga cupavancemanget, de usla bottenlagen, att slå i en CD-pärm och densomleverfar.se revisited. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

Direct download: 228_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 12:12am CET

"Det är inget som tyder på att vi inte ska klara det här". #227 känner först orons vindar blåsa men letar också anledningar att inte deppa när spelschemat nu lättar. Sedan listas flertalet ögonblick och matcher där stoltheten över Sirius peakat, innan gästande Marcus Lindblom grillas om sitt supporterskap. Dessutom: inspirerande ord i Offias pojkrum, Diamants imitationer, Band of Sibylla-brothers, det historiska tifot, målskyttsquiz och lite, lite bandy. Medverkande: Oskar Bernövall, Jonatan Pinheiro Diamant och Marcus Lindblom.

Direct download: 227_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 8:57pm CET

"Skrik för fan!". #226 summerar den sportsliga känslan efter förlusten mot Djurgården och den kärleksstorm som båtresan dit och sången på läktaren uppbådade. Sedan ältas det i de värsta blåsvarta antiklimaxen. Dessutom: "Lirarna" - Norrköping-edition, Rocken, Lars Åberg, Måltiderna, Hasse Selander, Silly-läget och att vi alltid värvar offensiva mittfältare som kan spela på flera positioner. Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson.

Direct download: 226_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 9:01pm CET

"Det är slut på kokt potatis". #225 tar omvägar via kräm och Rattugglan för att till slut nå fram till känslorna efter Sirius förlust mot Häcken och det tyngande spelschemat. Sedan testas panelen med ett stort Djurgården-quiz. Dessutom: båtdags, att vara arbetsledare på Rasta, att juniorerna till slut får vara med, fantasyuppdatering, 75%-tillvaron, Ralf Schumacher, NBT:s oldschool-mål och restaurangbojkotter. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson. 

Direct download: 225_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 10:35pm CET

1