Blåsvarta Baksmällan

What if leaving is a loving thing? Blåsvarta Baksmällan #28 tar farväl av Johann som flyttar till Malmö och pratar sedan om Kim Bergstrands shotsbricka i Östersund, ÖFK:s fina matchevenemang, streamproblematik på O'Learys, Kerims skada som inte var en skada och vilken låt som är Sahara Hotnights bästa.

Direct download: Blsvarta_Baksmllan_28_-_stersund_1-1_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 10:27pm CET

”Dåliga saker är bättre än bra saker”. Blåsvarta Baksmällan vaknar till liv efter en helg i dvala och pratar om 40 av de 90 minuterna i Sirius segermatch mot Varberg innan det blickas framåt mot cupmatch mot Vasalund och norrlandsresa till Östersund. Utöver det diskuterar #27 John Arne Riises facebookvanor, en man som heter som en sko, Moses Ogbus tweet och alla sommarens nyförvärv.

Direct download: Blsvarta_Baksmllan_27_-_Varberg_0-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 7:25pm CET

"Den sista ölen var det röda kortet". Blåsvarta Baksmällan är dagen efter krysset i Sirius vs. Degerfors präglade av Joakim Runnemos utvisning. #26 diskuterar bland annat Kim Bergstrands sågning, Ians inhopp, det svajiga innermittfältet och the return och the klack. Podden frågar sig även hur mycket det ska kosta att gå och se Sirius? Gäst: Micke Ridmark.

Direct download: Blsvarta_Baksmllan_26_-_IK_Sirius_1-1_Degerfors.mp3
Category:general -- posted at: 6:14pm CET

Dist, diskant och värme. Det är de tre värdeorden för ett svårlyssnat Blåsvarta Baksmällan #25 som pratar om Sirius vinst mot Husqvarna och hyllar resande supportrar, lagmoral, Joakim Runnemo och Calle Nyström. Podden undrar även om Innocent Okeke kan vara skyldig för Moses formsvacka. Gäster: Pascal Belzu Mannberg och Tommy Tornberg.

Direct download: Blsvarta_Baksmllan_25_-_Husqvarna_1-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 3:48pm CET

1