Blåsvarta Baksmällan

"Nu ska man växla upp och visa att man är bäst, och det har vi verkligen verkligen inte gjort". Blåsvarta Baksmällan #111 ser AFC United köra över Degerfors medan man försöker analysera den otroliga matchen som utspelade sig mellan Sirius och Åtvidaberg på Studenternas IP. Dessutom: bröderna Sema, sista natten med gänget, "Fimpen", Björkebaums misskavalkad, Björkebaums drömmål, hålet i backlinjen och vad är det vi saknar? Medverkande: Lars Olsson, Oskar Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 111_-_IK_Sirius_3-3_tvidaberg.mp3
Category:general -- posted at: 11:12pm CET

Matchen, missarna, misären. Blåsvarta Baksmällan #110 tar ett bestämt grepp om en blytung förlust och den serieledning som ändå, trots allt och på något sätt finns kvar. Sedan får gästande Jonatan Pinheiro Diamant lägga ut texten om sin Siriushistoria. Dessutom: AFC United som parodi och hån - och det okunniga snacket runtomkring. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Jonatan Pinheiro Diamant.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 110_-_AFC_United_1-0_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 11:40pm CET

"Det är som den där känslan när man får någonting som man inte förtjänar". Blåsvarta Baksmällan #109 firar en fin seger på ett fullsatt Studenternas och den succé som var Västra Sidans dag. På andra sidan firandet stöts och blöts det kring den ångest framgång kan ge. Dessutom.: CG 100, Karl Larsson 25, Kyrias debut,  "grattis",  döda blickar och en "kommunistklack". Medverkande: Tommy Tornberg, Oskar Bernövall, Johann Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 109_-_IK_Sirius_2-0_Vrnamo.mp3
Category:general -- posted at: 8:32pm CET

"Shout-out till Joel Rydstrand". Blåsvarta Baksmällan #108 sitter och håller med varandra efter årets andra seger på Södertälje fotbollsarena, ett trevligt besök på "Katta och Rilles Rockpub" (!), och ytterligare ett ryck i tabelltoppen. Dessutom: språngnickar, Dalkurdgate, innebandy- och bandystart, Västra Sidans Dag, Lukas sång, ukulele, Kims skor och definitionen av en "rockpub". Medverkande: Axel Vinter Persson, Lars Olsson, Oskar Bernövall.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 108_-_Syrianska_0-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 8:27pm CET

1