Blåsvarta Baksmällan

"Det är så jävla poetiskt och så jävla vackert att det inte går att hitta ord för". IK Sirius vann mot Halmstad med 1-0 och är klara för Allsvenskan 2017. Blåsvarta Baksmällan #114 pratar mycket och länge om just det, och inte så mycket mer. Dessutom: reserapport , Calle Nyström som "lucky charm", Västra Sidans "Forrest Gump" och en genomgång  av och ett tack till alla Siriusspelare anno 2016. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 114_-_Halmstad_0-1_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 11:28pm CEST

"Blicken framåt, snabba vrister. Boll i nät och vi utbrister: Christer! Christer! Christer!". Blåsvarta Baksmällan #113 imponeras av ett oberört Sirius och den enkla vinsten mot Örgryte innan resten av tiden går åt till att försöka förstå att tre poäng mot HBK räcker för uppflyttning till Allsvenskan. Dessutom: Beatles sämsta låt, superhelgen, alla till (och lite om) Halmstad, att hitta sitt "happy place", seriemördaren Kim Bergstrand, Carin Göring, "experterna", ge nobelpriset till Astrid och snack med Halmstads turistbyrå. Medverkande: Johann Bernövall, Oskar Bernövall, Tommy Tornberg.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 113_-_IK_Sirius_4-1_rgryte.mp3
Category:general -- posted at: 11:16pm CEST

"Titta på tabellen. Låt hjärnan vinna över hjärtat. Just i  det här fallet. Just nu". Blåsvarta Baksmällan #112 landar på Börjegatan och ger en längre reseberättelse från den bortamatch som var en heldag på tåg och i Trelleborg, och som även gav tre poäng. Sedan upprepas det gång på gång att en serieledning inte bara behöver fungera som ångestdämpande. Dessutom: Syrianskas målfirande, Sirius målfiranden, kalkoner, Rigobert Song, mittfältsmagi, kaos i Moheda, Cibicki i bistron, matematiska uträkningar, stabiliteten tillbaka och hur ska man tänka inför slutspurten? Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Lars Olsson.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 112_-_Trelleborg_0-2_IK_Sirius.mp3
Category:general -- posted at: 8:29pm CEST

1