Blåsvarta Baksmällan

”Johan Sellberg-Wiland”. #208 är den stora inför Allsvenskan-specialen och ett mastodontavsnitt som, med utgångspunkt i ”biblarne”, går igenom varje lag i Allsvenskan. Under resans gång synas även panelens tabelltips och till slut ringas känslorna inför Sirius säsongsstart in. Dessutom: en otrolig djupdykning i Kalmar, treaper, Peo Ljung-hat och kärlek, Adi Nalic-besvikelse, MP-debatt, det lättslagna IKS, ”Peter Peter”, ”Samovecchia” och Lars försöker sluta slå fast saker. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson, Tommy Tornberg, Axel Vinter Persson.

Direct download: 208_Infr_Allsvenskan.mp3
Category:general -- posted at: 6:24pm CEST

"Jag tycker att jag är en vänlig människa". Extraavsnitt! Vi skickade flygande reporter Tommy Tornberg till den allsvenska upptaktsträffen med ett uppdrag: prata om vad som helst med vem som helst. I #207 får ni därmed höra Giffarnas Joel Cedergren prata om att vilja andra människor väl, ÖFK:s Ian Burchnall om pengar och ungdomsakademier och Blåvitts Poya Asbaghi om hans Uppsala.  Dessutom: Järnkaminerna om KimåTolle, RÅP och Mirza om upptakten, Ekwall-trion om hur det var förr och en uppvisning i snack av Holmgren och Backe. Medverkande: Tommy Tornberg.

Direct download: 207_-_Upptakstrffen.mp3
Category:general -- posted at: 1:26am CEST

"Jag har ingen aning om vilka som kommer starta, faktiskt". 206 gästas av Sirius mittfältskreatör Elias Andersson och pratar om hans syn på försäsongen, att byta tränare och vilken position som egentligen passar honom bäst. Dessutom:från Hässleholm till Uppsala, Tomas Ledin, en arg Erik Edman, konkurrensen på mitten, U17-bronset, "Andersson special ostsås", tajta kläder, att dela gym med Emile Heskey och att inte dra jämnt med Henrik Larsson. Medverkande: Oskar Bernövall, Tommy Tornberg, Elias Andersson.

Direct download: 206_Elias_Andersson.mp3
Category:general -- posted at: 8:45pm CEST

"Det är aldrig för sent att bli Siriussupporter!". #205 är en stor supporterspecial och pratar just supporterskap med äkta makarna Louise och Marcus Åhman. Vi lyssnar även på lyssnarnas fantastiska berättelser om hur de började heja på Sirius. Dessutom: magiska mars, de förlösande målen och vinsten mot Brage, sjunkande bokslutssiffror, Göte Åhman, Skåneveckan, skadefrihetschocken, forumkritiken, Allsvenskan fantasy, Kjelledinekampanj, kattnamn och det löser sig alltid till slut. Medverkande: Oskar Bernövall, Axel Vinter Persson, Louise Åhman, Marcus Åhman.

patreon.com/bsbaksmallan

Direct download: 205.mp3
Category:general -- posted at: 10:51pm CEST

"Jag ser det mer som: vad talar emot att vi skulle vara bra den här säsongen?". #204 tar ett nytt grepp om de domedagsprofetior som omgärdar ett försäsongssegt Sirius med hjälp av Sirius kommunikatör och SLO Lukas Krehla. Utifrån två deppiga lyssnarmejl letar vi efter den silver lining som kan vara svår att hitta. Dessutom: cupsummering, Lars stora cupsvep, Elias kropp, stor arenauppdatering, att orka nyansera, Myggans kvaliteter,  "storlaget" GAIS och the magic of the cup är död. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Lars Olsson och Lukas Krehla.

Direct download: 204_-_tv_sidor_av_myntet.mp3
Category:general -- posted at: 10:35pm CEST

1