Blåsvarta Baksmällan

”Film är bäst på bio!”. Fotbollsvänner, #232 har finbesök då Åke Hammarström, ikonisk Studan-speaker, styrelseräv och Siriussupporter, gästar tillsammans med sonen Jesper Hammarström. Vi bjuds på en kronologisk resa från 60-talet och framåt där framgångar, motgångar och ett pärlband av Siriusprofiler berörs. På stoppage time: En olycklig bakåtspark av Jarl Andrén, den märklige Allan Ball, bortamatchen mot Öster i Allsvenskan 1969, vägen in i föreningslivet och styrelsen, målvaktsspåret, bortamatcher-spåret, att gå i borgen för Sirius, tillhållet Magneten, 15 juli 1980, Sirius-bilen, SvFF:s guldmedalj, norrtvåans arbetsgrupp och när han anklagades för att hetsa Assyriska-supportrar på Skogsvallen i Storvreta. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Åke Hammarström, Jesper Hammarström.

Direct download: 232_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 5:58pm CET

"Vi är klara!" #231 firar en enormt viktig vinst genom att njuta av det som faktiskt låg i luften på Studenternas IP. Sedan görs en stor genomgång av hela bottenstriden för att hitta våra individuella sluttabeller. Dessutom: CG:s prickfria insats, Lukas idioträddningar, the story of Sirius dam, ingen djävel över bron-insatsen, energier, Haglunds finger, korsbandscursen och vad ska vi göra när gubbarna lägger av? Medverkande: Oskar Bernövall, Lars Olsson.

Direct download: 231_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 10:57pm CET

"Jag satt där och såg ut över gräset, den blå himlen och Slottet samtidigt som Sirius sprang ut i sina blåsvarta tröjor och jag kände: det här måste jag ha i mitt liv". #230 tar sig snabbt igenom läget i truppen och grottar sedan ner sig i gästande far och son-duon Peter och Viktor Tullgrens supporterliv, från Uppsaladerbyt mot IF Vesta 1971 till de långa matchdagarna på den nuvarande byggarbetsplatsen. Dessutom: Burt Olssons halvdana landskapsmålningar, den tålmodiga matchdagsrutinen, drömmen om Ahonen, Sherkos poäng i Gefle, drömmen om att bli tråkiga och hoppet om att Jarl inte gör något annat på fredag. Medverkande: Oskar Bernövall, Johann Bernövall, Peter Tullgren, Viktor Tullgren.

Direct download: 230_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 10:46pm CET

”Vi kan inte ha en coach som sitter och taktiktramsar på läktaren”. #229 är tacksamma över den poäng mot Elfsborg som gav lite andrum men vrider och vänder sedan på vad som krävs för att Sirius ska börja vinna fotbollsmatcher. Efter det tas ett stort grepp på allsvenska maskotar där de som finns gås igenom och nya idéer presenteras. Dessutom: kontraktsläget, master of metal arts, bristen på genombrott aka broken promised land, vägvalet i bottenstriden, Petter Hanssons plats på bänken, Rydströms plats på läktaren och att vi måste hata Falkenberg.

Direct download: 229_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 8:32am CET

1